Hacıkadirler İlkokulu

WEB https://hacikadirlerilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Hacıkadirler Köyü GÜMÜŞOVA DÜZCE
VİZYON : Teknolojik ve çağdaş gelişim değişikliklerini yakından izleyen,mevcut durumuna göre kendini sürekli geliştiren,fırsat eşitliğine inanan,araştıran ve öğreten,bütün kademeleri ile tek vücut olan biz olma felsefesine inanmış,milletimizin gurur kaynağı olan bireyler topluluğunu meydana getirmek.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çağın getirdiği yeniliklere açık olan, geleceğe güvenle bakan,Milli ve manevi değerlere önem veren, kaliteli bir eğitim için gerekli personel ve teknolojik donanıma sahip yenilikçi,azimli,kararlı,üretken,paylaşan,realist, nesillerin yetişmesine öncülük eden kurum olmak.
BAŞARILAR : 0

Saatler : Ders Başalama Saati:08.50 Ders Bitiş Saati:14.50
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer (Kömürlü)
Lojman : Sayısı:1
Servis :
Ulaşım : Karayolu. Okulumuz D.100 karayolu Hacıkadirler kavşağına 300 m.mesafededir. Ulaşım İl merkezinden Gümüşova Cumayeri ilçelerine yolcu taşıyan Toplu taşıma araçları ile yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Hacıkadirler Köyü´ndedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklığı 10 km. İlçe merkezine uzaklığı 7 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :